Rea!

Radio Listener Guide 2019

80,00kr

Slut i lager

Kategori:

Beskrivning

2019 Radio Listener Guide är den 31: a upplagan av den årliga guiden för brittiska radio lyssnare. Som vanligt ger årets guide nyheter och information till lyssnare, med täckning av alla viktiga utvecklingar i analog, digital och internetradio.

Årets guide ger nyheter och information om radiolyssning i Storbritannien, med täckning av alla viktigare förändringar för analog, digital och Internet-radio. Den senaste utvecklingen är tillväxten inom Internet och appar, tillsammans med den ökande användningen av trådlösa tekniker som Bluetooth. Kartor finns i fyrfärg för lång och mellanvågssändare,

sändareffekter. Komplett med adresser till stationerna.

De senaste radio betygen med en lista över bästa köpen av mottagare, om du letar efter en ny radio. Det är lätt att använda informationen och visar också täcknings kartor som gör det enkelt att hitta stationen. Frekvens och sändarinformation ges för alla BBC och de kommersiella radiostationer både analoga frekvenserna och DAB information.
Du hittar ett index över alla stationer på FM och AM – perfekt för att identifiera okända stationer.

Radiotester med betyg på radiomottagare,

Du hittar information om internetradio, BBC iPlayer, Radioplayer, Bluetooth och strömmande musiktjänster från Apple, Amazon och Spotify.

Radio Listener Guide är den oumbärlig för alla radiolyssnare.

160 sidor

Storlek: A5 (148mm x 210mm)

Utgiven December 2018