WRTH 2024

480,00kr

I lager

Kategorier: ,

Beskrivning

WRTH 2024 är världens mest omfattande och uppdaterade för radio- och TV-sändningar. Detta är den 78:e upplagan av World Radio TV Handbook.

WRTH fortsätter sin tradition att vara den definitiva guiden för sändningar över hela världen. Denna utgåva öppnar dörren till omfattande insikter i radiosändningar och sändare över LW, MW (AM), SW, FM-frekvenser, digitalradio (HD och DAB) och även nationella TV-kanaler.

Under ledning av Radio Data Center GmbH, med säte i Freising, Tyskland, förblir handboken en oöverträffad källa till information och insikt i den ständigt föränderliga radiovärlden.

I den här upplagan riktar strålkastarljuset starkt mot radiokulturen på exotiska resmål och målar levande porträtt av hur samhällen runt om i världen väver in radio i sina liv. Dessutom med djupgående utforskningar av den senaste utrustningen och tekniken. TEF6686, Aaronia, Perseus22 och Airspy dissekeras i bokens recensionssektion och ger en välgrundade perspektiv på dessa innovationer.

Boken är på över 750 sidor med berikade data, skräddarsydda för den hängivna radioentusiasten. En symfoni av frekvenser väntar. Man får bevittna utvecklingen av radio kika in i framtiden för kortvågssändningar av de stora aktörer.

Boken publiceras den 15 december 2023. Boken har ännu inte anlänt till DX-Köp